8.8 op basis van 87 ervaringen

Over ons

Vandaagopzeggen.nl, opgericht om consumenten te ondersteunen bij het opzeggen van hun abonnement en/of contract. Wij doen dit door het opzegproces zo eenvoudig mogelijk te houden. Doorgaans maken bedrijven en instellingen het de consument zo lastig mogelijk om hun overeenkomst te beëindigen.

Vaak kom je na een lange zoektocht op de website of via de klantenservice van het desbetreffende bedrijf erachter dat je de overeenkomst schriftelijk moet beëindigen. Vervolgens ga je je afvragen wat er allemaal in de brief moet komen te staan en per wanneer je kunt opzeggen etc. Het niet in huis hebben van een printer, enveloppen of postzegels kan je simpelweg al weerhouden van het versturen van de opzegbrief.

Hier komen wij in beeld! Vandaag Opzeggen helpt jou eenvoudig met het opzeggen van jouw overeenkomst. Je selecteert het bedrijf waarmee je de overeenkomst wilt beëindigen en kiest vervolgens de (voor jou) eenvoudigste optie.

Bij Vandaag Opzeggen kun je zowel digitaal als telefonisch de overeenkomst beëindigen. Wij zorgen ervoor dat deze opzegging op de juiste wijze bij het desbetreffende bedrijf terecht komt.

Op deze manier kun je vanaf je computer of telefoon eenvoudig je abonnementen opzeggen. Mocht je toch nog vragen hebben? Neem gerust contact met ons op.