8.8 op basis van 87 ervaringen

Vodafone Vast opzeggen

eenvoudig telefonisch opzeggen via 0900-1840 (100 ct/min) opzegbrief digitaal versturen

Hoe kan ik Vodafone Vast opzeggen?

Telefonisch opzeggen (snel en eenvoudig)
binnen enkele minuten opgezegd
onze experts regelen uw opzegging
Per post opzeggen (digitaal versturen)
vul uw gegevens in
onderteken uw opzegbrief online

Vodafone Vast digitale opzegbrief invullen en versturen.

Stap 1 - Vul je gegevens in
Stap 2 - Type verzending
Stap 3 - Betaalmethode

Vodafone Vast opzeggen

Wil je je abonnement bij Vodafone Vast opzeggen? Dan kun je via het internet op zoek gaan naar hoe je dat bij dit bedrijf moet regelen. Maar Vodafone Vast opzeggen kan veel eenvoudiger. Vandaag Opzeggen regelt het binnen een paar minuten voor je. Je hoeft niet meer op zoek naar gegevens, je kunt het hier meteen online regelen. Sneller en makkelijker kan niet.

Hoe kan ik Vodafone Vast opzeggen via Vandaag Opzeggen?

We bieden je 3 manieren op je abonnement bij Vodafone Vast op te zeggen.

  • Telefonisch
  • Schriftelijk via aangetekende brief
  • Schriftelijk via de gewone post

Wil je Vodafone Vast opzeggen? Zorg dan dat je de volgende gegevens bij de hand hebt als je dit gaat regelen:

  • Klantnummer van Vodafone Vast
  • Je persoonlijke gegevens zoals adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres.

Zeker als je namens iemand anders opzegt is het handig deze gegevens even te noteren zodat je ze snel kunt doorgeven aan onze medewerker of invullen voor de digitale opzegbrief.

Vodafone Vast telefonisch opzeggen

Je kunt Vodafone Vast opzeggen via het speciale Vodafone Vast telefoonnummer. Dit telefoonnummer verbindt je direct met onze Vodafone Vast klantenservice en is 7 dagen per week bereikbaar tot 20.00 uur. De officiële Vodafone Vast klantenservice is minder ruim geopend, bij ons kun je gewoon iedere dag terecht. We helpen je direct door je gegevens te noteren en de opzegging bij Vodafone Vast direct in gang te zetten. We zorgen ervoor dat je opzegging bij de Vodafone Vast klantenservice geregeld wordt per de eerst mogelijke datum, rekening houdend met je opzegtermijn. Bel ons Vodafone Vast telefoonnummer en je opzegging is in een paar minuten geregeld.

Vodafone Vast opzeggen per aangetekende brief

Wil je absolute zekerheid over je opzegging bij Vodafone Vast dan gebruik je onze online service om een aangetekende brief te versturen. Vodafone Vast opzeggen per aangetekende brief geeft je de zekerheid dat je een bewijsstuk hebt dat je de brief hebt gemaakt en ook dat deze is verstuurd. Via de Track & Trace code kun je zien wanneer jouw brief bij Vodafone Vast is bezorgd. Hier kan dus nooit een misverstand over ontstaan.

Vodafone Vast opzeggen per gewone brief

In principe mag je er vanuit gaan dat een brief die in Nederland in een PostNL brievenbus wordt gedaan ook daadwerkelijk bezorgd wordt. Vodafone Vast opzeggen per gewone brief is dus ook mogelijk bij Vandaag Opzeggen. Het enige wat je hoeft te doen is jouw gegevens invullen op het formulier dat je op deze website ziet. Ook je handtekening kun je digitaal zetten. Vandaag Opzeggen zorgt er vervolgens voor dat je brief naar Vodafone Vast wordt gestuurd en als het goed is ontvang je van hen bericht over je opzegging.

Vodafone Vast opzeggen goed geregeld met Vandaag Opzeggen

Vodafone Vast opzeggen via Vandaag Opzeggen geeft zekerheid en het is snel en eenvoudig geregeld. Je hoeft niet zelf na te denken over een goede tekst voor een brief, je krijgt niet te maken met een medewerker van de Vodafone Vast klantenservice aan de telefoon die je probeert over te halen om toch klant te blijven, of die perse wil weten waarom je opzegt, wat natuurlijk gewoon privé is.

Opzoek naar meer gegevens, zoals telefoonnummer en adres van Vodafone Vast? Ga dan naar deze pagina