8.8 op basis van 87 ervaringen

Lucky Day opzeggen

eenvoudig telefonisch opzeggen via 0900-1840 (100 ct/min) opzegbrief digitaal versturen

Hoe kan ik Lucky Day opzeggen?

Telefonisch opzeggen (snel en eenvoudig)
binnen enkele minuten opgezegd
onze experts regelen uw opzegging
Per post opzeggen (digitaal versturen)
vul uw gegevens in
onderteken uw opzegbrief online

Lucky Day digitale opzegbrief invullen en versturen.

Stap 1 - Vul je gegevens in
Stap 2 - Type verzending
Stap 3 - Betaalmethode

Lucky Day opzeggen

Wil je je abonnement bij Lucky Day opzeggen? Dan kun je via het internet op zoek gaan naar hoe je dat bij dit bedrijf moet regelen. Maar Lucky Day opzeggen kan veel eenvoudiger. Vandaag Opzeggen regelt het binnen een paar minuten voor je. Je hoeft niet meer op zoek naar gegevens, je kunt het hier meteen online regelen. Sneller en makkelijker kan niet.

Hoe kan ik Lucky Day opzeggen via Vandaag Opzeggen?

We bieden je 3 manieren op je abonnement bij Lucky Day op te zeggen.

  • Telefonisch
  • Schriftelijk via aangetekende brief
  • Schriftelijk via de gewone post

Wil je Lucky Day opzeggen? Zorg dan dat je de volgende gegevens bij de hand hebt als je dit gaat regelen:

  • Klantnummer van Lucky Day
  • Je persoonlijke gegevens zoals adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres.

Zeker als je namens iemand anders opzegt is het handig deze gegevens even te noteren zodat je ze snel kunt doorgeven aan onze medewerker of invullen voor de digitale opzegbrief.

Lucky Day telefonisch opzeggen

Je kunt Lucky Day opzeggen via het speciale Lucky Day telefoonnummer. Dit telefoonnummer verbindt je direct met onze Lucky Day klantenservice en is 7 dagen per week bereikbaar tot 20.00 uur. De officiële Lucky Day klantenservice is minder ruim geopend, bij ons kun je gewoon iedere dag terecht. We helpen je direct door je gegevens te noteren en de opzegging bij Lucky Day direct in gang te zetten. We zorgen ervoor dat je opzegging bij de Lucky Day klantenservice geregeld wordt per de eerst mogelijke datum, rekening houdend met je opzegtermijn. Bel ons Lucky Day telefoonnummer en je opzegging is in een paar minuten geregeld.

Lucky Day opzeggen per aangetekende brief

Wil je absolute zekerheid over je opzegging bij Lucky Day dan gebruik je onze online service om een aangetekende brief te versturen. Lucky Day opzeggen per aangetekende brief geeft je de zekerheid dat je een bewijsstuk hebt dat je de brief hebt gemaakt en ook dat deze is verstuurd. Via de Track & Trace code kun je zien wanneer jouw brief bij Lucky Day is bezorgd. Hier kan dus nooit een misverstand over ontstaan.

Lucky Day opzeggen per gewone brief

In principe mag je er vanuit gaan dat een brief die in Nederland in een PostNL brievenbus wordt gedaan ook daadwerkelijk bezorgd wordt. Lucky Day opzeggen per gewone brief is dus ook mogelijk bij Vandaag Opzeggen. Het enige wat je hoeft te doen is jouw gegevens invullen op het formulier dat je op deze website ziet. Ook je handtekening kun je digitaal zetten. Vandaag Opzeggen zorgt er vervolgens voor dat je brief naar Lucky Day wordt gestuurd en als het goed is ontvang je van hen bericht over je opzegging.

Lucky Day opzeggen goed geregeld met Vandaag Opzeggen

Lucky Day opzeggen via Vandaag Opzeggen geeft zekerheid en het is snel en eenvoudig geregeld. Je hoeft niet zelf na te denken over een goede tekst voor een brief, je krijgt niet te maken met een medewerker van de Lucky Day klantenservice aan de telefoon die je probeert over te halen om toch klant te blijven, of die perse wil weten waarom je opzegt, wat natuurlijk gewoon privé is.

Opzoek naar meer gegevens, zoals telefoonnummer en adres van Lucky Day? Ga dan naar deze pagina