8.8 op basis van 87 ervaringen

Totaal TV opzeggen

eenvoudig telefonisch opzeggen via 0900-1840 (100 ct/min) opzegbrief digitaal versturen

Hoe kan ik Totaal TV opzeggen?

Telefonisch opzeggen (snel en eenvoudig)
binnen enkele minuten opgezegd
onze experts regelen uw opzegging
Per post opzeggen (digitaal versturen)
vul uw gegevens in
onderteken uw opzegbrief online

Totaal TV digitale opzegbrief invullen en versturen.

Stap 1 - Vul je gegevens in
Stap 2 - Type verzending
Stap 3 - Betaalmethode

Totaal TV opzeggen

Wil je je abonnement bij Totaal TV opzeggen? Dan kun je via het internet op zoek gaan naar hoe je dat bij dit bedrijf moet regelen. Maar Totaal TV opzeggen kan veel eenvoudiger. Vandaag Opzeggen regelt het binnen een paar minuten voor je. Je hoeft niet meer op zoek naar gegevens, je kunt het hier meteen online regelen. Sneller en makkelijker kan niet.

Hoe kan ik Totaal TV opzeggen via Vandaag Opzeggen?

We bieden je 3 manieren op je abonnement bij Totaal TV op te zeggen.

  • Telefonisch
  • Schriftelijk via aangetekende brief
  • Schriftelijk via de gewone post

Wil je Totaal TV opzeggen? Zorg dan dat je de volgende gegevens bij de hand hebt als je dit gaat regelen:

  • Klantnummer van Totaal TV
  • Je persoonlijke gegevens zoals adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres.

Zeker als je namens iemand anders opzegt is het handig deze gegevens even te noteren zodat je ze snel kunt doorgeven aan onze medewerker of invullen voor de digitale opzegbrief.

Totaal TV telefonisch opzeggen

Je kunt Totaal TV opzeggen via het speciale Totaal TV telefoonnummer. Dit telefoonnummer verbindt je direct met onze Totaal TV klantenservice en is 7 dagen per week bereikbaar tot 20.00 uur. De officiële Totaal TV klantenservice is minder ruim geopend, bij ons kun je gewoon iedere dag terecht. We helpen je direct door je gegevens te noteren en de opzegging bij Totaal TV direct in gang te zetten. We zorgen ervoor dat je opzegging bij de Totaal TV klantenservice geregeld wordt per de eerst mogelijke datum, rekening houdend met je opzegtermijn. Bel ons Totaal TV telefoonnummer en je opzegging is in een paar minuten geregeld.

Totaal TV opzeggen per aangetekende brief

Wil je absolute zekerheid over je opzegging bij Totaal TV dan gebruik je onze online service om een aangetekende brief te versturen. Totaal TV opzeggen per aangetekende brief geeft je de zekerheid dat je een bewijsstuk hebt dat je de brief hebt gemaakt en ook dat deze is verstuurd. Via de Track & Trace code kun je zien wanneer jouw brief bij Totaal TV is bezorgd. Hier kan dus nooit een misverstand over ontstaan.

Totaal TV opzeggen per gewone brief

In principe mag je er vanuit gaan dat een brief die in Nederland in een PostNL brievenbus wordt gedaan ook daadwerkelijk bezorgd wordt. Totaal TV opzeggen per gewone brief is dus ook mogelijk bij Vandaag Opzeggen. Het enige wat je hoeft te doen is jouw gegevens invullen op het formulier dat je op deze website ziet. Ook je handtekening kun je digitaal zetten. Vandaag Opzeggen zorgt er vervolgens voor dat je brief naar Totaal TV wordt gestuurd en als het goed is ontvang je van hen bericht over je opzegging.

Totaal TV opzeggen goed geregeld met Vandaag Opzeggen

Totaal TV opzeggen via Vandaag Opzeggen geeft zekerheid en het is snel en eenvoudig geregeld. Je hoeft niet zelf na te denken over een goede tekst voor een brief, je krijgt niet te maken met een medewerker van de Totaal TV klantenservice aan de telefoon die je probeert over te halen om toch klant te blijven, of die perse wil weten waarom je opzegt, wat natuurlijk gewoon privé is.

Opzoek naar meer gegevens, zoals telefoonnummer en adres van Totaal TV? Ga dan naar deze pagina