8.8 op basis van 87 ervaringen

Quest Historie opzeggen

eenvoudig telefonisch opzeggen via 0900-1840 (100 ct/min) opzegbrief digitaal versturen

Hoe kan ik Quest Historie opzeggen?

Telefonisch opzeggen (snel en eenvoudig)
binnen enkele minuten opgezegd
onze experts regelen uw opzegging
Per post opzeggen (digitaal versturen)
vul uw gegevens in
onderteken uw opzegbrief online

Quest Historie digitale opzegbrief invullen en versturen.

Stap 1 - Vul je gegevens in
Stap 2 - Type verzending
Stap 3 - Betaalmethode

Quest Historie opzeggen

Wil je je abonnement bij Quest Historie opzeggen? Dan kun je via het internet op zoek gaan naar hoe je dat bij dit bedrijf moet regelen. Maar Quest Historie opzeggen kan veel eenvoudiger. Vandaag Opzeggen regelt het binnen een paar minuten voor je. Je hoeft niet meer op zoek naar gegevens, je kunt het hier meteen online regelen. Sneller en makkelijker kan niet.

Hoe kan ik Quest Historie opzeggen via Vandaag Opzeggen?

We bieden je 3 manieren op je abonnement bij Quest Historie op te zeggen.

  • Telefonisch
  • Schriftelijk via aangetekende brief
  • Schriftelijk via de gewone post

Wil je Quest Historie opzeggen? Zorg dan dat je de volgende gegevens bij de hand hebt als je dit gaat regelen:

  • Klantnummer van Quest Historie
  • Je persoonlijke gegevens zoals adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres.

Zeker als je namens iemand anders opzegt is het handig deze gegevens even te noteren zodat je ze snel kunt doorgeven aan onze medewerker of invullen voor de digitale opzegbrief.

Quest Historie telefonisch opzeggen

Je kunt Quest Historie opzeggen via het speciale Quest Historie telefoonnummer. Dit telefoonnummer verbindt je direct met onze Quest Historie klantenservice en is 7 dagen per week bereikbaar tot 20.00 uur. De officiële Quest Historie klantenservice is minder ruim geopend, bij ons kun je gewoon iedere dag terecht. We helpen je direct door je gegevens te noteren en de opzegging bij Quest Historie direct in gang te zetten. We zorgen ervoor dat je opzegging bij de Quest Historie klantenservice geregeld wordt per de eerst mogelijke datum, rekening houdend met je opzegtermijn. Bel ons Quest Historie telefoonnummer en je opzegging is in een paar minuten geregeld.

Quest Historie opzeggen per aangetekende brief

Wil je absolute zekerheid over je opzegging bij Quest Historie dan gebruik je onze online service om een aangetekende brief te versturen. Quest Historie opzeggen per aangetekende brief geeft je de zekerheid dat je een bewijsstuk hebt dat je de brief hebt gemaakt en ook dat deze is verstuurd. Via de Track & Trace code kun je zien wanneer jouw brief bij Quest Historie is bezorgd. Hier kan dus nooit een misverstand over ontstaan.

Quest Historie opzeggen per gewone brief

In principe mag je er vanuit gaan dat een brief die in Nederland in een PostNL brievenbus wordt gedaan ook daadwerkelijk bezorgd wordt. Quest Historie opzeggen per gewone brief is dus ook mogelijk bij Vandaag Opzeggen. Het enige wat je hoeft te doen is jouw gegevens invullen op het formulier dat je op deze website ziet. Ook je handtekening kun je digitaal zetten. Vandaag Opzeggen zorgt er vervolgens voor dat je brief naar Quest Historie wordt gestuurd en als het goed is ontvang je van hen bericht over je opzegging.

Quest Historie opzeggen goed geregeld met Vandaag Opzeggen

Quest Historie opzeggen via Vandaag Opzeggen geeft zekerheid en het is snel en eenvoudig geregeld. Je hoeft niet zelf na te denken over een goede tekst voor een brief, je krijgt niet te maken met een medewerker van de Quest Historie klantenservice aan de telefoon die je probeert over te halen om toch klant te blijven, of die perse wil weten waarom je opzegt, wat natuurlijk gewoon privé is.

Opzoek naar meer gegevens, zoals telefoonnummer en adres van Quest Historie? Ga dan naar deze pagina