8.8 op basis van 87 ervaringen

Mijn Geheim opzeggen

eenvoudig telefonisch opzeggen via 0900-1840 (100 ct/min) opzegbrief digitaal versturen

Hoe kan ik Mijn Geheim opzeggen?

Telefonisch opzeggen (snel en eenvoudig)
binnen enkele minuten opgezegd
onze experts regelen uw opzegging
Per post opzeggen (digitaal versturen)
vul uw gegevens in
onderteken uw opzegbrief online

Mijn Geheim digitale opzegbrief invullen en versturen.

Stap 1 - Vul je gegevens in
Stap 2 - Type verzending
Stap 3 - Betaalmethode

Mijn Geheim opzeggen

Wil je je abonnement bij Mijn Geheim opzeggen? Dan kun je via het internet op zoek gaan naar hoe je dat bij dit bedrijf moet regelen. Maar Mijn Geheim opzeggen kan veel eenvoudiger. Vandaag Opzeggen regelt het binnen een paar minuten voor je. Je hoeft niet meer op zoek naar gegevens, je kunt het hier meteen online regelen. Sneller en makkelijker kan niet.

Hoe kan ik Mijn Geheim opzeggen via Vandaag Opzeggen?

We bieden je 3 manieren op je abonnement bij Mijn Geheim op te zeggen.

  • Telefonisch
  • Schriftelijk via aangetekende brief
  • Schriftelijk via de gewone post

Wil je Mijn Geheim opzeggen? Zorg dan dat je de volgende gegevens bij de hand hebt als je dit gaat regelen:

  • Klantnummer van Mijn Geheim
  • Je persoonlijke gegevens zoals adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres.

Zeker als je namens iemand anders opzegt is het handig deze gegevens even te noteren zodat je ze snel kunt doorgeven aan onze medewerker of invullen voor de digitale opzegbrief.

Mijn Geheim telefonisch opzeggen

Je kunt Mijn Geheim opzeggen via het speciale Mijn Geheim telefoonnummer. Dit telefoonnummer verbindt je direct met onze Mijn Geheim klantenservice en is 7 dagen per week bereikbaar tot 20.00 uur. De officiële Mijn Geheim klantenservice is minder ruim geopend, bij ons kun je gewoon iedere dag terecht. We helpen je direct door je gegevens te noteren en de opzegging bij Mijn Geheim direct in gang te zetten. We zorgen ervoor dat je opzegging bij de Mijn Geheim klantenservice geregeld wordt per de eerst mogelijke datum, rekening houdend met je opzegtermijn. Bel ons Mijn Geheim telefoonnummer en je opzegging is in een paar minuten geregeld.

Mijn Geheim opzeggen per aangetekende brief

Wil je absolute zekerheid over je opzegging bij Mijn Geheim dan gebruik je onze online service om een aangetekende brief te versturen. Mijn Geheim opzeggen per aangetekende brief geeft je de zekerheid dat je een bewijsstuk hebt dat je de brief hebt gemaakt en ook dat deze is verstuurd. Via de Track & Trace code kun je zien wanneer jouw brief bij Mijn Geheim is bezorgd. Hier kan dus nooit een misverstand over ontstaan.

Mijn Geheim opzeggen per gewone brief

In principe mag je er vanuit gaan dat een brief die in Nederland in een PostNL brievenbus wordt gedaan ook daadwerkelijk bezorgd wordt. Mijn Geheim opzeggen per gewone brief is dus ook mogelijk bij Vandaag Opzeggen. Het enige wat je hoeft te doen is jouw gegevens invullen op het formulier dat je op deze website ziet. Ook je handtekening kun je digitaal zetten. Vandaag Opzeggen zorgt er vervolgens voor dat je brief naar Mijn Geheim wordt gestuurd en als het goed is ontvang je van hen bericht over je opzegging.

Mijn Geheim opzeggen goed geregeld met Vandaag Opzeggen

Mijn Geheim opzeggen via Vandaag Opzeggen geeft zekerheid en het is snel en eenvoudig geregeld. Je hoeft niet zelf na te denken over een goede tekst voor een brief, je krijgt niet te maken met een medewerker van de Mijn Geheim klantenservice aan de telefoon die je probeert over te halen om toch klant te blijven, of die perse wil weten waarom je opzegt, wat natuurlijk gewoon privé is.

Opzoek naar meer gegevens, zoals telefoonnummer en adres van Mijn Geheim? Ga dan naar deze pagina