8.8 op basis van 87 ervaringen

War Trauma Foundation telefoonnummer klantenservice en adres

War Trauma Foundation digitale opzegbrief invullen en versturen.

Stap 1 - Vul je gegevens in
Stap 2 - Type verzending
Stap 3 - Betaalmethode

De klantenservice of andere gegevens van War Trauma Foundation vinden

Als je contact wilt leggen met een bedrijf dan kan dat vaak op verschillende manieren. Maar dan moet je natuurlijk wel de gegevens hebben. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je het bedrijf wilt spreken. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat je een abonnement of contract wilt opzeggen, maar het kan ook zijn dat je een vraag of een klacht hebt. Steeds meer bedrijven bieden naast een e-mailadres en telefoonnummer ook andere opties om in contact te komen.

War Trauma Foundation bereiken via sociale media

Veel bedrijven kun je vandaag de dag bereiken via hun pagina op sociale media. Facebook, Instagram en Twitter zijn bijvoorbeeld erg populair. Het voordeel van deze kanalen is dat je een bericht kunt sturen wanneer het jou uitkomt, desnoods midden in de nacht. Natuurlijk krijg je dan meestal geen antwoord, daarvoor moet je dan wel geduld hebben tot het moment dat de klantenservice van dat bedrijf weer bereikbaar is. Maar veel bedrijven zijn, zeker via social media, vaak ruimer bereikbaar dan via bijvoorbeeld de telefoon.

Waar is War Trauma Foundation gevestigd?

Als je een bedrijf wilt bezoeken, of je wilt iets laten afleveren, bijvoorbeeld een retourzending van wat je bij War Trauma Foundation hebt besteld, dan is het handig om het vestigingsadres te weten. Soms vind je dit terug op de website, maar het komt ook voor dat het erg lastig is om dat adres te vinden. Je kunt daarom ook via Vandaag Opzeggen dit adres opvragen. Door te bellen kun je de informatie die je zoekt van het bedrijf snel te weten komen. Dat scheelt vaak enorm veel tijd en daardoor ook ergernis.

De klantenservice van War Trauma Foundation bereiken

De klantenservice van een bedrijf kun je vaak op verschillende manieren bereiken, zoals

  • Via e-mail
  • Via een speciaal telefoonnummer
  • Via WhatsApp
  • Via een online chat op de website
  • Via sociale media
Maar het kan een heel gedoe zijn om uit te vinden hoe een bedrijf bereikbaar is. Vandaag Opzeggen maakt het je makkelijk, want wij kunnen je direct de juiste gegevens verstrekken zodat je snel in contact kunt komen met dat bedrijf. En als je wilt opzeggen, dan kunnen we je natuurlijk gewoon direct helpen, door de opzegging voor je te regelen.

Opzeggen bij War Trauma Foundation

Als je wilt opzeggen bij War Trauma Foundation dan kun je dat via Vandaag Opzeggen eenvoudig regelen. Je kunt ons bellen via ons telefoonnummer, of maak gebruik van de voorbeeld opzegbrief waar meteen de juiste gegevens worden ingevuld. Als je wilt opzeggen via onze service, dan hebben we de volgende gegevens van je nodig:

  • Je klantnummer bij War Trauma Foundation
  • Je persoonlijke gegevens, zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres
Houd deze dus bij de hand als je ons belt of zoek ze op voordat je de voorbeeldbrief op de website gaat gebruiken. Houd er rekening mee dat bij de meeste bedrijven een opzegtermijn van een maand geldt. Soms is die termijn langer, bijvoorbeeld als je een jaarcontract bent aangegaan en dat jaar is nog niet voorbij. Dan zal je de rest van het contract moeten uitdienen of een vergoeding moeten betalen voor het vroegtijdig beëindigen van het contract.

War Trauma Foundation direct opzeggen? Ga dan naar deze pagina